Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Zabawy z maleństwami jeszcze w brzuszku ;-)
PostWysłany: Śro Mar 11, 2009 11:47 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Mar 02, 2009 9:55 am
Miejscowość: Londyn
Hej dziewczyny zapewne tez tak miałyscie-macie :) ostatnio mój ukochany zaczął mnie głaskac po brzuszku(palcami,reka) tak delikatnie.Ehh zawsze to lubiłam bo mnie to usypia, ale teraz okazuje sie że i nasza córcia to lubi :lol: .Kiedy mój parner mnie tak głaska mała szykuje się na kopniaki ;) wychodzi na to że tak; mój mnie głaska, ja usypiam a mała z moim bawia sie w najlepsze :lol: i to moim kosztem :lol: ona wtedy tak cudnie kopie jak mój mnie tak głaska że ja to tylko podskakuje :lol: czyli juz wiem że to ma po mamusi :lol: oby tak dalej :lol: ( tylko nie wtedy kiedy usypiam :twisted: hihihi

Temat postu: Re: Zabawy z maleństwami jeszcze w brzuszku ;-)
PostWysłany: Śro Mar 11, 2009 2:38 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Czw Lut 26, 2009 4:02 pm
Miejscowość: Londyn / Acton
czarnas napisał(a):
Hej dziewczyny zapewne tez tak miałyscie-macie :) ostatnio mój ukochany zaczął mnie głaskac po brzuszku(palcami,reka) tak delikatnie.Ehh zawsze to lubiłam bo mnie to usypia, ale teraz okazuje sie że i nasza córcia to lubi :lol: .Kiedy mój parner mnie tak głaska mała szykuje się na kopniaki ;) wychodzi na to że tak; mój mnie głaska, ja usypiam a mała z moim bawia sie w najlepsze :lol: i to moim kosztem :lol: ona wtedy tak cudnie kopie jak mój mnie tak głaska że ja to tylko podskakuje :lol: czyli juz wiem że to ma po mamusi :lol: oby tak dalej :lol: ( tylko nie wtedy kiedy usypiam :twisted: hihihi

Czarnas, sprobujcie, najlepiej od okolo 31-32 tygodnia w momencie czuwania malej przylozyc latarke do brzuszka. Ona juz widzi i bedzie sie cieszyla, zobaczysz jak zacznie szalec gdy jej poswiecisz mocnym swiatelkiem :) Moja to uwielbia i wciaz sie tak bawimy.

PostWysłany: Śro Mar 11, 2009 2:42 pm 

Dołączenie: Sob Lut 28, 2009 12:04 pm
Miejscowość: Woking UK
Super napewno bede starala sie zlapac kontakt z malenstwem jak juz bede mogla :D Co do gladzenia po brzuszku to ja tez to uwielbiam i moj mezulek codziennie musi mnie tak usypiac.. jak malenstwo tez to polubi to bedzie mial bidulek problem z nami :D

PostWysłany: Śro Mar 11, 2009 4:47 pm 
Awatar użytkownika

milena_woking napisał(a):
Super napewno bede starala sie zlapac kontakt z malenstwem jak juz bede mogla :D Co do gladzenia po brzuszku to ja tez to uwielbiam i moj mezulek codziennie musi mnie tak usypiac.. jak malenstwo tez to polubi to bedzie mial bidulek problem z nami :D

Milenko ja to codziennie sie z tego smieje że sobie zabawy urzadzaja razem :lol: ale w zasadzie to już nie wiem czy mój luby głaszcze mnie czy tylko mała :lol: bo skłonna jestem przypusczać że mnie ma lekko w tyle a mała na pierwszym miejscu :lol: hehehe

PostWysłany: Śro Mar 11, 2009 8:29 pm 

Czarna a to dobre :D ale jestem pewna ze twoj kochany glaska obie :D

PostWysłany: Śro Mar 11, 2009 8:49 pm 
Awatar użytkownika

Czarnas, sprobujcie, najlepiej od okolo 31-32 tygodnia w momencie czuwania malej przylozyc latarke do brzuszka. Ona juz widzi i bedzie sie cieszyla, zobaczysz jak zacznie szalec gdy jej poswiecisz mocnym swiatelkiem :) Moja to uwielbia i wciaz sie tak bawimy.[/quote]
Izabela- napewno wypróbujemy za kilka tygodni :)

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 5:23 pm 

Dołączenie: Wto Mar 03, 2009 4:47 pm
a moja mala jest czasami tak rozbrykana ze kopie jak szalona :D smiejemy sie wtedy z moim mezulkiem ze dziecko energiczne sie nam urodzi :) heh... ale wiecie co? ciesze sie ze sie tak rusza, gorzej byloby jakbym nic nie czula i w dodatku to takie fajne uczucie.... chociaz czasem przyznam ze ciezko mi i jestem strasznie zmeczona od tych lobuziarskich kopniakow :D Niezapomniane chwile przyznam

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 6:11 pm 

Dołączenie: Czw Mar 12, 2009 2:14 pm
mi sie najbardziej podoba jak moj maly mi sie naciaga w brzuszku, momentami to boli ale wyglada komicznie. :D

PostWysłany: Pią Lip 24, 2009 8:58 pm 

Nasz maluszek czasem kopie i rozciaga sie we wszystkie strony a czasem spi caly dzien wiec ja wtedy klepe sie delikatnie po brzuchu i chyba go to denerwuje bo zaraz mi maly oddaje w to miejsce kopniaka :D Lacznosc jest :D

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość