Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Skuteczny sposób zrzucenia brzuszka i kilogramów po porodzie
PostWysłany: Sob Sie 22, 2009 8:44 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Mar 02, 2009 9:55 am
Miejscowość: Londyn
Hej mamusie jak w temacie wiadomo trzeba się wziąść za siebie;-( nie karmie piersia wiec waga stoi w miejsce, na dodatek rzuciłam palenie ale spoczko nie żrem jak swinka :lol: nie jem słodyczy, jedyne co to zaczęłam juz brac środki antykoncepcyjne i zdarza się że musze zjęść w nocy kromke i obawiam się że bede musiała odstawić te tabletki i zmienić na inne, bo juz tak kiedyś miałam.No ale wracajac do tematu chce zrzucić kilogramki, oczywiście nie chce mi sie ćwiczyc! robie brzuszki ale zaledwie po kilka dziennie bo kręgosłup boli :( wymysliłam tak- kupie sobie l-karnityne( suplement diety) ponoć dobry do tego chcem kupić taka bieznie, oraz pas na baterie na brzuszek i jak będe w polsce teraz to jeszcze specjalny pas poporodowy.Co o tym myślicie dziewczyny? wiem że kazda ma problem po ciązy z rózynymi rzeczami, tylko ze ja jestem niska i teraz wychodzi że mam ok 10 kilo nadwagi, a nie łatwo zrzucam ogólnie wage.Czy któras z was stosowała podobne metody jakich i ja chce wypróbowac? :) POZDRAWIAM ;)

Temat postu: Re: Skuteczny sposób zrzucenia brzuszka i kilogramów po porodzie
PostWysłany: Nie Sie 23, 2009 9:13 pm 

Dołączenie: Sob Lut 28, 2009 12:04 pm
Miejscowość: Woking UK
Hej kobitki piszcie,piszcie bo ja jeszcze nie urodzilam ale juz sie martwie odchudzaniem po porodzie:D

PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 11:56 am 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Mar 02, 2009 9:55 am
Miejscowość: Londyn
Ja będe Milena_woking próbowała tej l-karnityny co pisąłam to dam znac jakie efekty nie wiem w nast tyg kupie bo musze zamówić w aptece u siebie bo nie maja!, bo widze ze coś cieżkawe to forum sie zrobiło od jakiegoś czasu!, jeny sama mam dziecko ale wpadam tu kliknąc cos od czasu do czasu bo to jest praktycznie moment tylko,a inne mamy lub przyszłe mamy c..i...s...z....a eh :cry:

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 9:00 am 

Dołączenie: Sob Mar 07, 2009 11:50 am
Miejscowość: Leeds
hej kobietki!
Ja nie mam tego problemu z odchudzaniem,bo w ciaży przytylam tylko 9kg.I po porodzie wrosilam do swojej wagi :) ,ale polecam wam takie majtki,ktore sciagaja brzuszek mozecie go kupic w Primarku.Ja nosilam po porodzie i jest rezultat ,bo mialam maly flaczek a teraz mam plaski brzusio :D .Buziolki i trzymam kciuki.pa ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość