Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Ratuknu!!
PostWysłany: Pią Sty 29, 2010 1:59 pm 

Dołączenie: Sob Mar 07, 2009 11:50 am
Miejscowość: Leeds
Cześć dziewczyny!
Ratujcie!!!!
Mój synek ma chropowaty i czerwony policzek juz prawie wszystkiego stosowałam i nic.
Raz jest blady raz taki mocny czerwony rumień :oops:
Co to jest??
Miałyście może taki problem ze swoimi maluszkami?
Pomóżcie,bo mi juz ręce opadają :cry:
Pozdrawiam...

Temat postu: Re: Ratuknu!!
PostWysłany: Pią Sty 29, 2010 9:29 pm 
Awatar użytkownika

Dołączenie: Pon Mar 02, 2009 9:55 am
Miejscowość: Londyn
Edytko a byłas juz u gp? ja nie wiem ile Twój synek ma.Może narazie nic nie uzywaj żeby nie pogorszyc tak.Uciekaj do gp!. Podejrzewam ze albo na cos uczulenie dostał, albo jakis spacerek na zimnie? czym smarujesz mu buzie? jakie kosmetyki uzywasz?.Niektóre dzieci wiem ze maja bardzo wrazliwą skóre ale nie wszedzie moze synus nalezy do tych dzieci?Nie denerwuj sie kochana

PostWysłany: Sob Sty 30, 2010 1:07 pm 

Dołączenie: Sob Mar 07, 2009 11:50 am
Miejscowość: Leeds
czarnas napisał(a):
Edytko a byłas juz u gp? ja nie wiem ile Twój synek ma.Może narazie nic nie uzywaj żeby nie pogorszyc tak.Uciekaj do gp!. Podejrzewam ze albo na cos uczulenie dostał, albo jakis spacerek na zimnie? czym smarujesz mu buzie? jakie kosmetyki uzywasz?.Niektóre dzieci wiem ze maja bardzo wrazliwą skóre ale nie wszedzie moze synus nalezy do tych dzieci?Nie denerwuj sie kochana

Czesc Czarnas!
Bylam w GP i to nie raz powiedzieli mi ,że tak ma być :D PARACETAMOL DAWAĆ!
Mój synek ma 7 miesięcy..
Zmieniłam juz mu mleko na sojowe i guzik...
Smarowałam tez mu buzke maścią HYDROCORTISONUM i guzik... :oops:
Ręce opadają....

PostWysłany: Sob Sty 30, 2010 8:01 pm 
Awatar użytkownika

Hmm Edytko jak Ci pomóc ja bym radzila jednak nie kombinowac z kosmetykami i lekami.Nie wiem jak robisz ale myj mu buzie watka z przegotowaną woda i ewentualnie smaruj oliwą z oliwek jest dostepna w aptekach i sklepach boots.Jest to nie duża buteleczka ale wydajna!.Twoj synek zapewne przymuje rózne posiłki( jarzynki,owoce) może przyobserwowałaś ze wprowadziłas mu coś do jedzonka i od tego? tak poprostu pytam bo nasze skarby maja wprowadzane non stop jakies inne składniki do posiłków.A jak długo Twój synek to ma? z drugiej strony jak napisałam we wczesniejszym poście wiem że zdarzaja sie własnie takie cery wrażliwe i z tym naprawde sie nie da nic zrobić, jedynie dermatolg moze przepisac cos.Jest wiele gdybania od czego to moze byc.A lekarz w zasadzie potwierdził Ci moje slowa ze tak poprostu synek może mieć.

PostWysłany: Sob Sty 30, 2010 8:04 pm 
Awatar użytkownika

yhyy zapomomniałam Ci dopisac ze moja córcia tez ma 7 miesięcy od tygodnia pod wieczór ma silne rumience na policzkach, ale to tylko rumience wiem ze to ZĄBKOWANIA skutki, ale to pewnie Ci nic nie da bo pisałaś ze synek ma chropowate policzka :(

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość